THEORIELES

* AUTO    * MOTOR * BROMFIETS

Om rijexamen te kunnen doen, moet je je theoriecertificaat hebben gehaald. Dit wordt steeds lastiger door de vernieuwde theorie-examens.

Om je te helpen met het halen van je theoriecertificaat, bieden wij je de mogelijkheid om bij ons, op interactieve manier, je theorie te leren via internet, waar en wanneer je maar wilt. Er is een theorieopleiding voor zowel auto, motor en bromfiets.

De lesstof is onderverdeeld in verschillende onderwerpen, zodat je de hele theorie stap voor stap kunt gaan leren. Om de lesstof te oefenen, kun je ervoor kiezen, per onderwerp toetsen te maken of volledige examens te trainen. Je hebt bij deze opleiding dus geen boeken nodig!

Wil je de theorieopleiding gaan volgen, dan heb je hiervoor een persoonlijke inlogcode nodig. Deze code vraag je bij onze rijschool aan.

Met deze code kun je 3 maanden lang voor slechts € 24,95 onbeperkt lessen doornemen, toetsen maken en examens trainen. Zo heb je ruim de tijd om je goed voor te bereiden op je theorie-examen.

Het theorie-examen vraag je aan via www.cbr.nl of bij onze rijschool. Er zijn regelmatig wachttijden voor theorie-examens bij het CBR dus reserveer tijdig!